Bellman-historier!

Nu blir det lite Bellman historier, njut av din lässtund!

Det var en gång en rysk en tysk och Bellman. Rysken kunde inte höra, tysken kunde inte prata och Bellman kunde inte gå så han satt i rullstol. En dag så kom de till en önskegrotta och de fick en önskning var. Rysken gick in först och önskade sig att han kunde höra igen och när han kom ut så kunde han det. Sen var det tyskens tur och han önskade sig att han kunde prata igen och när han kom ut så kunde han det. Sen var det till sist Bellmans tur och han ”rullade” in på sin rullstol och vet du vad han önskade sig? Ett par nya hjul till rullstolen, och när han kom ut hade han ett par sprillans nya och fina hjul! :D:D HAHAHA

——————————————————————————————-

Det var en gång en tysk en norsk och Bellman, en dag kom de till en önsketrampolin. Tysken började och hoppa och han önskade sig att han skulle landa i pengar och sen få ta med de hem och så fick han det. Sen var det norskens tur och han hoppade och önskade sig att han skulle få landa i ännu mer pengar än tysken och se få ta med de hem, och så fick han det. Till sist var det Bellmans tur och han hoppade och hoppade och hoppade, vad skulle han välja? Och så trampade han snett och sa:

-AJ AJ AAJ, SKIT OCKSÅ!! Och så landade han i skit men han tog inte med det hem 🙂

——————————————————————————————-

Det var en tysk en norsk och en Bellman. En dag så skulle de tävla om vem som kunde ligga nergrävd längst under snön, när de ville upp skulle de ringa på mobilen till varandra. Tysken började och han låg nergrävd i ca. 3 timmar sen ville han upp. norsken låg nergrävd i ca. 6 timmar sen ville han också upp. Sen var det Bellmans tur, han låg nergrävd i hela 2 månader! Sen kom de och skulle gräva upp honom för de undrade varför han inte hade ringt, kunde han ha klarat sig? De grävde upp honom och frågade Bellman varför han inte hade ringt.

-Jag  glömde telefonumret, svarade Bellman!

——————————————————————————————-

 

Nu är det tyvärr slut på mina Bellman-historier men detta är ju bättre än ingenting 🙂

Gjort av: Josefin J 4B

This entry was posted in Berättelser, Roliga historier. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *